Tantra Amager – Lær de sensuelle berøringer ved tantra. Tantra Amager – Lær de sensuelle berøringer ved tantra.
Tantra Amager – Lær de sensuelle berøringer ved tantra.
Tantra Amager – Lær de sensuelle berøringer ved tantra.

Tantra Amager – Hvem er jeg?

Jeg er en positiv healing og tantramassør, som lægger vægt på balance mellem kroppen, ånden og sindet.
Når jeg møder dig, mærker jeg hvor dig er nu, og så starter vi behandlingen derfra. Jeg vejleder altid med respekt for dig og dine grænser. Hvis I kommer som par, gælder det naturligvis for jer begge.
Læs mere her.

Tantra Amager – Hvad er Tantra?

Tantra Amager skaber en balance mellem dine feminine og maskuline energier og er en dejlig helhedsmassage, som har fokus på healing. Tantra Amager skaber en intim relation mellem dig og din partner. Så kom med din partner til tantra Amager og oplev følelsen af samhørighed på en ny måde. Du kan også selv nyde en 2 timer lang tantra massage hos tantra Amager, hvor du vil få nydelse gennem mandel kropsolie og aromaterapi.
Læs mere her.

Tantra Amager – Hvilke andre kurser kan du tage hos mig?

Jeg tilbyder også andre kurser end tantra Amager. Bl.a. tilbyder jeg Reiki uddannelsen, som tager 1 år. I uddannelsen beskæftiger vi os med selvudviklende forskellig healing, clairvoyance og meditation. Jeg tilbyder også andre kurser i massage, som din partner også vil elske. Bl.a. kan du tage massage og helhedsuddannelsen hos mig, hvor der vil være praktisk og teoretisk eksamen inkluderet.
Læs mere her.

Tantra Amager – Bestil tantra Amager hos mig?

Har du lyst til at give dig og din partner en intim oplevelse, I kan tage med hjem? Eller bare lyst til at, forkæle dig selv? Så ring og hør nærmere om tantra Amager.
Læs mere her.Tantra Amager – Lær de sensuelle berøringer ved tantra.