top
Helle's Biolifting
middle

Polterabend Midtjylland – med Helle’s Biolifting

Skal du arrangere en polterabend i Midtjylland? Helle’s Biolifting tilbyder at arrangere en event for bruden og alle jer, der gerne vil forkæles og sætte fokus på velvære. Få en eftermiddag med demonstration af aloe vera produkter. Jeg tilbyder massage, ansigtspleje og lægger makeup hjemme hos jer i hyggelige rammer. Perfekt hvis I gerne vil starte ud stille og roligt og samtidig gøre jer klar til aftenens fest.
Få flere informationer på tlf. 60 95 12 10. Hør f.eks. meget mere om de produkter jeg forhandler eller få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilføre jeres arrangement.

Læs også mere om Helseprodukter og Ansigtspleje

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra ansigtspleje til drikke. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tager jeg gerne ud til home parties. Jeg kører i hele Midtjylland, hvor jeg lægger makeup, tilbyder massage af nakke og skuldre og selvfølgelig medbringer en lille godtepose med prøver til hver deltager – et hyggeligt arrangement når du skal holde polterabend.

Se også mere om Aloe Vera forhandler og Hudplejeprodukter

bottom
Kontakt Feed