top
Helle's Biolifting
middle

Hudplejeprodukter i Midtjylland – fra Helle’s Biolifting

Lider du af sart hud, eller vil du bare gerne give din hud de bedste betingelser? Hos Helle’s Biolifting kan du få en serie af hudplejeprodukter, der er baseret på aloe vera planten, som er kendt for sine mange gode egenskaber – bl.a. i forbindelse med pleje af forbrændinger og smårifter. Jeg kører i hele Midtjylland, hvor jeg tilbyder at holde home partys med demonstration af produkterne. Du får en eftermiddag eller aften i forkælelsens tegn sammen med veninderne.
Kontakt mig på tlf. 60 95 12 10 og få uforpligtende snak om, hvornår og hvordan jeg holder home partys og de produkter jeg forhandler.

Læs også mere om Aloe Vera produkter og Aloe Vera forhandler

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra drikke til hudplejeprodukter. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tilbyder jeg at arrangere et privat home party. Jeg tager rundt i hele Midtjylland, hvor jeg tilbyder massage af skuldre og nakke og lægger makeup samtidig med at jeg sammensætter en lille håndkurv til hver deltager – et hyggeligt arrangement til f.eks. polterabenden.

Se også mere om Home party og Aloe Vera drikke

bottom
Kontakt Feed