top
Helle's Biolifting
middle

Home party i Midtjylland?

Synes du også det er hyggeligt at samles med veninderne en aften, hvor I har mulighed for i fællesskab at prøve nye produkter? Helle’s Biolifting tilbyder at holde et home party hos dig – jeg kører i hele Midtjylland og tilbyder at arrangere en eftermiddag eller aften, hvor forkælelse er omdrejningspunktet. Få lagt makeup, ansigtspleje eller evt. massage samtidig med I prøver produkter med aloe vera. Gør noget aktivt for dit velvære!
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 95 12 10 og høre mere om mine produkter eller de arrangementer jeg holder.

Læs også mere om Hudplejeprodukter og Helseprodukter

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra drikke til helseprodukter. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tager jeg gerne ud til dit home party. Jeg tager rundt i hele Midtjylland, hvor jeg, ud over at jeg sammensætte en lille håndkurv til hver deltager, tilbyder massage af skuldre og nakke og lægger makeup – et hyggeligt arrangement til f.eks. polterabenden.

Se også mere om Polterabend og Ansigtspleje

bottom
Kontakt Feed