top
Helle's Biolifting
middle

Helseprodukter i Midtjylland fra Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et bredt udvalg af helseprodukter, der har en masse gode egenskaber. Jeg forhandler produkter, der har et højt indhold af aloe vera. Aloe vera er kendt for at være en plante, der ved udvendig brug er effektivt mod forbrændinger, skoldninger og rifter, og ved indvendig brug kan hjælpe på fordøjelsesproblemer. Jeg tager rundt i hele Midtjylland og arrangerer hyggelige home parties. Få en eftermiddag eller aften, hvor dig og dine venner/veninder forkæles og der sættes fokus på velvære.
Ring på tlf. 60 95 12 10 og hør meget mere om de produkter jeg forhandler eller aftal evt. et arrangement hjemme hos dig.

Læs også mere om Aloe Vera drikke og Polterabend

Title

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra helseprodukter til drikke. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tager jeg gerne ud til home parties. Jeg kører i hele Midtjylland, hvor jeg, ud over at jeg sammensætte en lille håndkurv til hver deltager, tilbyder massage af nakke og skuldre og lægger makeup – et hyggeligt arrangement til f.eks. polterabenden.

Se også mere om Ansigtspleje og Aloe Vera produkter

bottom
Kontakt Feed