logo
left title

Frisør i Vejle – Spar 50% på dameklipning og lækker hårkur,. Du betaler kun 323,- for Klipningen og den professionelle hårpleje, der har en værdi af 645,-.

right title
left content

Frisør i Vejle – Vælg den bedste og den billigste. Just-Half-Price.dk har endnu engang samlet de bedste tilbud og giver dig lige nu mulighed for at få 50% på flot dameklip og lækker hårkur hos en af de allerbedste i byen. Hos OBSESSION betaler du kun 323,- når du benytter dig af dette tilbud, normalprisen er 645,-. OBSESSION er en trendy frisørsalon i hyggelige omgivelser, her får du topprofessionel pleje af de dygtige frisører, og du kan være sikker på, at de har den seneste viden inden for hår branchen.

Se også Klipning Vejle og Billig frisør Vejle


Halv pris på dameklipning med lækker hårkur - Normalprisen er 645,- Du betaler kun 323,-

laes mere

Kig ind til den trendy og hyggelige frisørsalon OBSESSION i Vejle, hvor dygtige og engagerede frisører, står klar til at give dig en god oplevelse med fokus på dine ønsker.  Dette gode tilbud giver nye kunder mulighed for at spare 50 % på en dameklipning inklusiv en lækker hårkur, som giver intensiv pleje og nyt liv til dit hår. Med dit værdibevis i hånden betaler du derfor kun 323,- for en dameklipning og professionel hårpleje, der har en værdi af 645,-.
OBSESSION er en kreativ frisørsalon, som har fingeren på pulsen, når det gælder nye trends inden for hårmoden. Hos os kan du blive klippet og farvet eller få sat håret op til fest i en hyggelig og afslappende atmosfære, og vi tager os god tid til at finde frem til netop den frisure, som passer til dit hår og din stil. Når du bestiller tid hos OBSESSION på Nørretorv i Vejle, er du derfor sikret en god oplevelse med personlig rådgivning og imødekommende betjening.

www.Just-half-price.dk/frisoerright content2
steps
dagens tilbud
bottom