Brugte pallerammer top
X-Co
middle

Brugte pallerammer – Køb brugte pallerammer og spar penge på din træemballage

Hos X-Co forhandles brugte pallerammer. En palleramme er en holdbar løsning til lagring og transport – og et godt alternativ til trækassen. Hos X-Co kan du få brugte pallerammer i alle størrelser.
Vælger din virksomhed brugte pallerammer frem for nye, er der rigtig mange penge at spare, ligesom I også gør noget godt for miljøet! Køber I brugte pallerammer hos X-Co er der levering dag til dag.

Hos X-Co bliver der lagt stor vægt på kvaliteten af vores produkter, og vi garanterer derfor, at du ikke behøver at gå på kompromis, når du køber brugte pallerammer hos os. Skulle din virksomhed have brugte pallerammer på lager, I gerne vil af med, er I velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Brugte pallerammer hentes selvfølgelig på virksomhedens adresse.
Ring på tlf. 61 34 32 32 og få et godt og uforpligtende tilbud.

Læs også meget mere om Europaller og Brugte pallerBrugte pallerammer – Min firmaprofil

X-Co er et firma, der er leveringsdygtig inden for alle former for paller – herunder specialpaller, engangs paller, pallerammer og Europaller. Jeg har et stort udvalg i både nye og brugte træpaller og pallerammer.
Hos X-Co får du altid den bedste kundeservice. Jeg har de bedste priser på markedet og tilbyder faste leveringsaftaler med store rabatter.

X-Co er en kompetent samarbejdspartner. Jeg har mange års erfaring i branchen og kan være behjælpelig med at finde frem til de brugte pallerammer, som bedst lever op til de behov dit firma har. Jeg ved hvilke faktorer der er vigtige at medtage, når dit firma skal vælge træpaller og pallerammer, og I er altid velkomne til at ringe for gode råd og vejledning. 
Jeg leverer kun hele læs!

Find også mere information om Brugte træpaller og Pallerammerbottom
Kontakt Feed