Brændstofpumpe – Stort udvalg af brændstofpumper til dieselmotorer, person- og varevogne
Brændstofpumpe – Stort udvalg af brændstofpumper til dieselmotorer, person- og varevogne
Brændstofpumpe – Stort udvalg af brændstofpumper til dieselmotorer, person- og varevogne

Brændstofpumpe

Vi har i dag over 30 års erfaring i branchen og det har bl.a. gjort os til specialister på mange områder. Vi er beliggende i Jylland hvor vi også har vores kæmpe lager. Søger du en brændstofpumpe til din person og varevogn med diesel motor, så er vi det rette sted. Vi har et stort udvalg af brændstofpumper til de fleste bil mærker med diesel motorer. 
Læs mere her

Find også mere information om Dieselværksted

Brændstofpumpe – Nye brændstofpumper med et års garanti

På vores dieselværksted renoverer vi bl.a. brændstofpumper, motorer, dyser og turboladere. Til indstilling af brændstofpumper har vi 2 prøvebænke og herudover er der også mulighed for at teste justering og afprøvning af brændstofdyser. Når din motor bliver renoveret hos Østjysk Motor & Dieselservice i Jylland, så er resultatet professionelt. Vi sælger både nye og gamle brændstofpumper og begge med garanti.   
Læs mere her

Find også mere information om Dyser

Brændstofpumpe – Brugte brændstofpumper med 6 måneders garanti

Hos Østjysk Motor & Dieselservice i Jylland har vi et stort udvalg af brændstofpumper. Skal du have udskiftet din brændstofpumpe i din diesel vogn, så kan vi nemt finde netop den som passer til dit køretøj. Vi har et meget stort lager af brændstofpumper, så kontakt os og finder den til det. Vi er en af de førende på området med brændstofpumper til dieselmotorer og vi beliggende i trekantsområdet i Jylland.
Læs mere her

Find også mere information om Dieseltop

Brændstofpumpe – køb din brændstofpumpe hos Østjysk Motor & Dieselservice

Vi kan tilbyde brændstofpumper til de fleste bilmærker, når vi snakker person og varevogne med diesel motorer. Vi sælger både brugt og nye brændstofpumper til dieselmotorer og på nye brændstofpumper er der et års garanti, hvor de brugte har 6 måneders garanti. Skal du have udskiftet brændstofpumpen på din diesel vogn, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.
Læs mere her

Find også mere information om Turbolader dieselBrændstofpumpe – Stort udvalg af brændstofpumper til dieselmotorer, person- og varevogne
Dieselmotor Jylland | Brugt motor | Brændstofpumpe | Dieselværksted | Dyser | Dieseltop | Turbolader diesel | Diesel reservedele