top
Helle's Biolifting
middle

Ansigtspleje i Midtjylland – Helle’s Biolifting forhandler aloe vera produkter

Er du på udkig efter naturlig ansigtspleje? Helle’s Biolifting forhandler aloe vera produkter i hele Midtjylland. Få mulighed for at prøve produkterne en eftermiddag eller aften sammen med dine venner og veninder. Jeg arrangerer home parties, hvor forkælelse og skønhedspleje er omdrejningspunktet. Du får mulighed for at slappe af og prøve produkterne på egen krop, så du kan mærke forskellen. Jeg kommer også gerne ud til polterabender.
Du er meget velkommen til at ringe på tlf. 60 95 12 10og høre meget mere om de produkter jeg forhandler eller evt. aftale et arrangement.

Læs også mere om Home party og Aloe Vera drikke

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra drikke til ansigtspleje. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tager jeg gerne ud til home parties. Jeg kører i hele Midtjylland, hvor jeg tilbyder massage af nakke og skuldre, lægger makeup og selvfølgelig medbringer en lille godtepose med prøver til hver deltager – et hyggeligt arrangement når du skal holde polterabend eller bare forkæle veninderne.

Se også mere om Helseprodukter og Polterabend

bottom
Kontakt Feed