top
Helle's Biolifting
middle

Aloe vera produkter i Midtjylland

Aloe vera er en plante med mange nyttige egenskaber. Gelen i planten hjælper effektivt mod forbrændinger, skoldninger og smårifter. Jeg forhandler bl.a. creme, gel og hudplejeprodukter, der har et højt indhold af aloe vera for skånsom og effektiv pleje. Prøv også aloe-drikken, der beskytter det naturlige mave-tarm system og indeholder masser af vitaminer og mineraler. Jeg tager ud og holder home parties, hvor jeg demonstrerer produkterne og kører i hele Midtjylland.
Ring på 60 95 12 10 og få en uforpligtende snak om produkterne og hør evt. mere om, hvordan jeg kan komme ud til dig og holde demonstration.

Læs også mere om Aloe Vera forhandler og Hudplejeprodukter

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra hudplejeprodukter til drikke. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tilbyder jeg at gæste dit private home party. Jeg tager rundt i hele Midtjylland, hvor jeg lægger makeup, tilbyder massage af skuldre og nakke samtidig med at jeg sammensætter en lille håndkurv til hver deltager – brug det f.eks. til polterabenden.

Se også mere om Home party og Aloe Vera drikke

bottom
Kontakt Feed