top
Helle's Biolifting
middle

Aloe vera forhandler i Midtjylland

Helle’s Biolifting er forhandler af aloe vera produkter i hele Midtjylland. Nu kan du også opleve fordelene ved at bruge krop- og helseprodukter, som er baseret på planten med de mange gode egenskaber. Aloe vera er en kendt plante, der har været brugt længe til at helbrede smårifter og lindre forbrændinger af huden. Jeg tilbyder at holde en demonstration af produkterne, så du kan få en fornemmelse af den positive virkning de hver især har – det er specielt godt til dig, der har sart hud.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 95 12 10 for en uforpligtende snak og evt. en aftale om, hvornår du gerne vil holde et home party.

Læs også mere om Helseprodukter og Polterabend

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt fra drikke til hudplejeprodukter. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tilbyder jeg at arrangere et privat home party. Jeg tager rundt i hele Midtjylland, hvor jeg lægger makeup, tilbyder massage af skuldre og nakke samtidig med at jeg sammensætter en lille håndkurv til hver deltager – brug det f.eks. til polterabenden.

Se også mere om Ansigtspleje og Aloe Vera produkter

bottom
Kontakt Feed