top
Helle's Biolifting
middle

Aloe vera drikke i Midtjylland – forhandles af Helle’s Biolifting

Helle’s Biolifting forhandler aloe vera drikke i hele Midtjylland. Drikkene styrker immunforsvaret, øger optagelsen af antioxidanter og flere vitaminer samt normaliserer fordøjelsen. Det er god hjælp til dig, der ofte kæmper med træg eller løs mave. Vil du gerne prøve produkterne før du køber dem? Jeg tilbyder at holde et home party for dig og dine venner og veninder. Jeg arrangerer en hyggelig aften, hvor der suppleres med ansigtspleje og massage og hvor velværen er i centrum.
Du kan kontakte mig på tlf. 60 95 12 10 og høre mere om de gavnlige effekter ved de produkter jeg forhandler eller aftale et arrangement hjemme hos dig.

Læs også mere om Aloe Vera produkter og Aloe Vera forhandler

Lidt om Helle’s Biolifting

Hos Helle’s Biolifting kan du købe et stort udvalg af aloe vera produkter i den bedste kvalitet. Jeg forhandler alt i helseprodukter – herunder også drikke. Vil du gerne have en demonstration af produkterne i en hyggelig atmosfære, så tager jeg gerne ud til home parties i hele Midtjylland, hvor jeg tilbyder massage af nakke og skuldre, lægger makeup og har en lille håndkurv med prøver til hver deltager – et hyggeligt arrangement, når I gerne vil have en rigtig tøseaften.

Se også mere om Hudplejeprodukter og Home party

bottom
Kontakt Feed